Schedule

Waku Waku +NYC Dots
Brooklyn Expo
Main Stage
Brooklyn Expo
Autographs
Wythe Hotel Wythe Hotel - Screening Room Verboten Transmitter Park Brooklyn Bowl
9:30 am
9:45 am


DOORS OPEN
10:00 am 101
Yun*chi (Singer) Opening Song
10:00am - 10:15am
15 mins
301
Discovering Cool Japan - Abby Denson
401
One Piece

501
Q&A with Voice Actor Justin Cook (Dragon Ball Z, Yu Yu Hakusho)
10:15 am 102
Finalists Lolita Fashion Model Intro
10:00am - 10:30am
30 mins
10:00am - 11:00am
60 mins

10:00am - 11:00am
60 mins

10:30 am 10:15am - 10:45am
30 mins

201
Autographs - Yun*chi
10:45 am


10:30am - 11:30am
60 mins
11:00 am 302
Anime News Network and Anime Journalism: Chris Macdonald & Mike Toole
Art Project: Time After Time Capsule - Sebastian Masuda Workshop and Time Capsule Event
11:15 am
103
NHK WORLD - DOMO
11:00am - 12:00pm
60 mins
402
Expelled from Paradise
502
Dragon Ball: Behind the Story 1 - Screenwriters
11:00am - 4:30pm
330 mins

11:30 am 11:15am - 11:45am
30 mins

11:15am - 1:15pm
120 mins

Takao Koyama (Dragon Ball Z) & Makoto Koyama (Dragon Ball Super)
11:15am - 11:45am
30 mins

11:45 am


503
Screening - Dragon Ball Z: Broly - The Legendary Super Saiyan + Q&A
12:00 pm


202
Autographs - Masumi Kano, Baby, the Stars Shine Bright
11:45am - 1:15pm
90 mins
12:15 pm
104
jeki - SHINKALION
(Fashion)
12:00pm - 1:00pm
60 mins
12:30 pm 12:15pm - 12:45pm
30 mins

303
Kodansha Comics Industry Panel
12:45 pm


12:30pm - 1:30pm
60 mins
1:00 pm


1:15 pm 105
NYC YoYo Club
1:15pm - 1:30pm
15 mins
1:30 pm 106
Kendama USA
1:30pm - 1:45pm
15 mins
203
Autographs - Max Mittelman (Voice Actor, Aldnoah.Zero)
403
Sword Art Online II
1:45 pm

1:30pm - 2:30pm
60 mins
1:30pm - 2:30pm
60 mins

2:00 pm


304
FUNimation Favorites
2:15 pm
107
GoBoiano
2:00pm - 3:00pm
60 mins

2:30 pm 2:15pm - 2:45pm


504
PUTUMAYO Fashion Show
2:45 pm


404
Chibi Maruko Chan
2:30pm - 3:30pm
60 mins

3:00 pm


204
Autographs - Jacky Dosai & Rosiel (Cosplay)
2:45pm - 3:30pm
45 minutes

3:15 pm 108
Wyatt Bray (Kendama World Champion) Performance
3:15pm-3:30pm
15 mins

3:00pm - 4:00pm
60 mins
3:30 pm


305
Who is the Real Osamu Tezuka, 'God of Manga & Anime'?
3:45 pm


3:30pm - 4:30pm
60 mins
4:00 pm


405
Zebraman 2
505
NHK WORLD - "Tokyo Above-Underground" Fashion Show
4:15 pm 109
Keiji Inafune
Mighty No.9 Game Demonstration
4:00pm - 6:00pm
120 mins



4:00pm - 5:00pm
60 mins

4:30 pm 4:15pm - 5:00pm
45 mins

205
TBA
4:45 pm


5:00 pm


206
Autographs - Keiji Inafune (Game Creator)
306
NHK WORLD - Dining with the Chef: Savor the Flavor of Japan
5:15 pm


5:00pm - 5:45pm
45 Mins


5:00pm - 5:45pm
45 mins
5:30 pm 110
Kimono Experience

5:45 pm 5:30pm - 6:00pm
30 mins

207
Keiji Inafune in the Games Area
6:00 pm


5:45pm - 6:30pm
45 mins

Waku Waku Night
6:15 pm


406
Princess Jellyfish
Doors Open 6:00
6:30 pm 111
Yue Sumeragi

6:15pm - 7:15pm
60 mins
DJ Eqknock
6:45 pm 6:30pm - 7:00pm
30 mins

6:30pm - 7:15pm
45 mins
7:00 pm


VIP Reception Party
7:15 pm


7:00pm - 9:00pm
120 mins

7:30 pm


7:45 pm


DJ Keiichiro
8:00 pm


7:30pm - 8:15pm
45 mins
8:15 pm


DJ Sebastian Masuda + Yuka (Performance)
8:30 pm


8:15pm - 8:45pm
30 mins
8:45 pm


9:00 pm


DJ ☆Taku Takahashi (m-flo)
9:15 pm


9:00pm - 10:00pm
60 mins
9:30 pm


9:45 pm


10:00 pm


Brooklyn Expo
Main Stage
Brooklyn Expo
Autographs
Wythe Hotel Wythe Hotel - Screening Room Verboten Transmitter Park Brooklyn Bowl
9:30 am


9:45 am


10:00 am
701
jeki - SHINKALION
901
NHK WORLD - Kawaii International
1001
Kill la Kill
2001
Panel - Mighty No.9,
Keiji Inafune & Kickstarter
10:15 am
10:00am - 10:30am
30 mins
"Kawaii Beyond Cute"

10:00am - 11:00am
60 mins
10:00am - 11:00am
60 mins

10:00am - 11:00am
60 mins

10:30 am



801
Autographs - Takao Koyama (Screenwriter,
10:45 am


Dragon Ball Z) & Makoto Koyma

11:00 am 702
NHK WORLD - DOMO
11:00am - 11:15am
15 mins
(Screenwriter, Dragon Ball Super)
10:30am - 11:30am
60 mins
11:15 am 1002
Aldnoah.Zero
11:30 am
703
NHK WORLD - Dining with the Chef: Savor the Flavor of Japan
902
Introduction to Anime & Manga Studies
11:15am - 12:15pm
60 mins

2002
FUNimation Industry Panel
Art Project: Time After Time Capsule - Sebastian Masuda Workshop and Time Capsule Event
11:45 am
11:30am - 12:30pm
60 mins
802
Autographs - Justin Cook (Voice Actor, Dragon Ball Z, Yu Yu Hakusho)
11:30am - 12:15pm
45 mins

11:30am - 12:30pm
60 mins

11:30am - 3:45pm
285 mins

12:00 pm 12:00pm - 1:00pm
60 mins
12:15 pm


12:30 pm


12:45 pm 704
NYC YoYo Club
12:45pm - 1:00pm
15 mins
903
Thinking Outside the Beatbox with Max Mittelman
1003
Chibi Maruko Chan
1:00 pm 705
Kendama USA
1:00pm - 1:15pm
15 mins

12:45pm - 1:45pm
60 mins
12:45pm - 1:30pm
45 mins

2003
Dragon Ball: Behind the Story 2
1:15 pm


Screenwriters - Takao Koyama (Dragon Ball Z) & Makoto Koyama (Dragon Ball Super)
1:00pm - 1:30pm
30 mins
1:30 pm


803
Autographs - Shunsuke Hasegawa & Haruka Kurebayashi, PUTUMAYO (Fashion)
1:45 pm 706
Cosplay Contest - Jacky Dosai & Rosiel
1:30pm - 2:30pm
60 mins
2:00 pm
1:45pm - 3:15pm
90 minutes
1004
The Nutcracker (Sanrio, Sebastian Masuda)
2004
Screening - Dragon Ball Z: The Tree of Might + Q&A
2:15 pm


904
Aniplex Industry Panel

2:00pm - 3:30pm
90 mins


1:30pm - 2:45pm
75 mins
2:30 pm


2:15pm - 3:15pm
60 mins

2:45 pm


3:00 pm


804
Autographs - Keiji Inafune (Game Creator)
3:15 pm



3:00pm - 4:00pm
60 mins
3:30 pm


3:45 pm 707
FUNimation
905
Anime: From the Creator's Mind to Your Screen
4:00 pm 3:45pm - 4:15pm
30 mins

3:45pm - 4:45pm
60 mins

2005
Baby, the Stars Shine Bright Fashion Show
Closing Ceremony
4:15 pm


805
Autographs - Wyatt Bray (Kendama World Champion)
4:00pm - 4:30pm
30 mins
4:30 pm 708
Real Escape Game
4:15pm - 5:00pm
45 mins

4:00pm - 5:00pm
60 mins
4:45 pm 4:30pm - 5:00pm
30 mins
5:00 pm


906
Anime that Time Forgot
5:15 pm


5:00pm - 6:00pm
60 mins
5:30 pm


5:45 pm


6:00 pm


6:15 pm


Music Concert - Waku Waku Finale
6:30 pm


Yun*chi

BELLA GAIA Live

6:45 pm


DJ ☆Taku Takahashi (m-flo)

Opens 6:00pm

Concert Starts 7:00pm

240 mins
7:00 pm


7:15 pm


7:30 pm


7:45 pm


8:00 pm


8:15 pm


8:30 pm


8:45 pm


9:00 pm


9:15 pm


9:30 pm


9:45 pm


10:00 pm


BROOKLYN EXPO MAIN STAGE

101 Yun*chi (Singer) Opening Song 10:00 AM - 10:15 AM

102 Finalists Lolita Fashion Model Intro10:15 AM - 10:45 AM

103 NHK WORLD - DOMO 11:15 AM - 11:45 PM

104 jeki - SHINKALION 12:15 PM - 12:45 PM

105 NYC YoYo Club1:15 PM - 1:30 PM

106 Kendama USA 1:30 PM - 1:45 PM

107 GoBoiano 2:15 PM - 2:45 PM

108 Wyatt Bray (Kendama World Champion)
Performance 3:15 PM - 3:30 PM

109 Keiji Inafune: Mighty No. 9
Game Demonstration4:15 PM - 5:00 PM

110 TBA5:30 PM - 6:00 PM

111 TBA6:30 PM - 7:00 PM

BROOKLYN EXPO AUTOGRAPHS

201 Autographs - Yun*chi (Singer)10:30 AM - 11:30 AM

202 Autographs - Masumi Kano, Baby,
the Stars Shine Bright (Fashion)12:00 PM - 1:00 PM

203 Autographs - Max Mittelman (Voice
Actor, Aldnoah.Zero) 1:30 PM - 2:30 PM

204 Autographs - Jacky Dosai & Rosiel
(Cosplay) 3:00 PM - 4:00 PM

205 TBA 4:30 PM - 4:45 PM

206 Autographs - Keiji Inafune (Game Creator)5:00 PM - 5:45 PM

207 Keiji Inafune in the Games Area 5:45 PM - 6:30 PM

WYTHE HOTEL

301 Discovering Cool Japan - Abby Denson10:00 AM - 10:30 PM

302 Anime News Network and Anime
Journalism: Chris Macdonald & Mike Toole11:00 PM - 12:00 PM

303 Kodansha Comics Industry Panel 12:30 PM - 1:30 PM

304 FUNimation Favorites 2:00 PM - 3:00 PM

305 Who is the Real Osamu Tezuka,
'God of Manga & Anime'?3:30 PM - 4:30 PM

306 NHK WORLD - Dining with the Chef:
Savor the Flavor of Japan5:00 PM - 5:45 PM

WYTHE HOTEL - SCREENING ROOM

401 One Piece10:00 AM - 11:00 AM

402 Expelled from Paradise11:15 AM - 1:15 PM

403 Sword Art Online II 1:30 PM - 2:30 PM

404 Chibi Maruko Chan2:45 PM - 3:30 PM

405 Zebraman 24:00 PM - 6:00 PM

406 Princess Jellyfish6:15 PM - 7:15 PM

VERBOTEN

501 Q&A with Justin CookJustin Cook 10:00 AM - 11:00 AM

502 Dragon Ball: Behind the Story 1
Screenwriters
Takao Koyama (Dragon Ball Z) &
Makoto Koyama (Dragon Ball Super) 11:00 AM - 11:45 AM

503 Screening - Dragon Ball Z: Broly -
The Legendary Super Saiyan + Q&A 11:45 AM - 1:15 PM

504 PUTUMAYO Fashion Show 2:30 PM - 3:30 PM

505 NHK WORLD - "Tokyo Above-
Underground" Fashion Show 4:00 PM - 5:00 PM

Waku Waku Night - Opens 6:00 PM

DJ Eqknock6:30 PM - 7:15pm

DJ Keiichiro7:30 PM - 8:15pm

☆Taku Takahashi9:00 PM - 10:00 PM

TRANSMITTER PARK

Art Project: Time After Time Capsule - Sebastian Masuda Workshop and Time Capsule Event 11:00 AM - 4:30 PM

BROOKLYN EXPO MAIN STAGE

701 jeki - SHINKALION 10:00 AM - 10:30 AM

702 NHK WORLD - DOMO11:00 AM - 11:15 AM

703 NHK WORLD - Dining with the Chef:
Savor the Flavor of Japan11:30 AM - 12:30 PM

704 NYC YoYo Club 12:45 PM - 1:00 PM

705 Kendama USA 1:00 PM - 1:15 PM

706 Cosplay Contest Jacky Dosai & Rosiel 1:45 PM - 3:15 PM

707 FUNimation 3:45 PM - 4:15 PM

708 Real Escape Game 4:30 PM - 5:00 PM

BROOKLYN EXPO AUTOGRAPHS

801 Autographs - Screenwriters Takao
Koyama (Dragon Ball Z) & Makoto Koyama
(Dragon Ball Super)10:30 AM - 11:30 AM

802 Autographs - Justin Cook (Voice Actor,
Dragon Ball Z, Yu Y Hakusho)12:00 PM - 1:00 PM

803 Autographs - Shunsuke Hasegawa &
Haruka Kurebayashi, PUTUMAYO (Fashion) 1:30 PM - 2:30 PM

804 Autographs - Keiji Inafune (Game Creator) 3:00 PM - 4:00 PM

805 Autographs - Wyatt Bray (Kendama World
Champion)4:15 PM - 5:00 PM

WYTHE HOTEL

901 NHK WORLD - Kawaii International
"Kawaii Beyond Cute" 10:00 AM - 11:00 PM

902 Introduction to Anime & Manga Studies11:30 AM - 12:15 PM

903 Thinking Outside the Beatbox with
Max Mittelman12:45 PM - 1:45 PM

904 Aniplex Industry Panel 2:15 PM - 3:15 PM

905 Anime: From the Creator's Mind to
Your Screen 3:45 PM - 4:45 PM

906 Anime that Time Forgot 5:00 PM - 6:00 PM

WYTHE HOTEL - SCREENING ROOM

1001 Kill la Kill 10:00 AM - 11:00 AM

1002 Aldnoah.Zero 11:15 AM - 12:15 PM

1003 Chibi Maruko Chan 12:45 PM - 1:30 PM

1004 The Nutcracker (Sebastian Masuda,
Sanrio) 2:00 PM - 3:30 PM

VERBOTEN

2001 Panel - Mighty No.9, Keiji Inafune &
Kickstarter 10:00 AM - 11:00 AM

2002 FUNimation Industry Panel 11:30 AM - 12:30 PM

2003 Dragon Ball: Behind the Story 2
Screenwriters Takao Koyama (Dragon Ball Z)
& Makoto Koyama (Dragon Ball Super) 1:00 PM - 1:30 PM

2004 Dragon Ball Z: The Tree of Might1:30 PM - 2:45 PM

2005 Baby, the Stars Shine Bright Fashion Show 4:00 PM - 5:00 PM

TRANSMITTER PARK

Art Project: Time After Time Capsule - Sebastian Masuda Workshop and Time Capsule Event11:30 AM - 3:45 PM

Closing Ceremony4:00 PM - 4:30 PM

BROOKLYN BOWL

Music Concert - Waku Waku Finale: DJ ☆Taku
Takahashi (m-flo), Yun*chi, BELLA GAIA Live6:00 PM - 10:00 PM